Dembélé torna a jugar 110 dies després

L’extrem francès ha disputat els darrers 18 minuts del partit davant el Celta (1-1) després d’estar tres mesos i mig fora al lesionar-se el passat 16 de setembre a Getafe

Ousmane Dembélé ja torna a gaudir sobre la gespa. L’extrem francès ha tornat a jugar 110 dies després de lesionar-se, disputant els darrers 18 minuts del partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei davant el Celta (1-1), en una eliminatòria que haurà de decidir-se el proper dijous a la tornada al Camp Nou (21.30 hores).

El francès ha entrat al terreny de joc de Balaídos al minut 72 substituint a Jose Arnaiz –autor del gol blaugrana– situant-se en la punta de l’atac culer, on ha mostrat força mobilitat tot i estar tres mesos i mig sense competir. Dembélé ha completat bé el 80% de les passades que ha intentat, amb un llançament a porta refusat pel porter Sergio Álvarez, una anticipació i una recuperació.

Cal recordar que l’’11’ barcelonista es va lesionar el passat 16 de setembre davant el Getafe al Colisseum Alfonso Pérez, on va patir una lesió al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra. Des de llavors, i després d’operar-se a Hèlsinki, Dembélé ha estat recuperant-se a la Ciutat Esportiva fins que ha pogut tornar a la gespa amb els seus companys. I ho ha fet en el que ha estat el primer partit del FC Barcelona aquest 2018 i en el seu quart matx amb la samarreta barcelonista, després de ser titular contra la Juventus i el Getafe i disputar uns minuts davant l’Espanyol (on va fer la seva primera assistència com a blaugrana).