Jordi Alba i Messi, una connexió letal

Jordi Alba i Messi, una connexió letal

El lateral esquerre i l'argentí van tornar a protagonitzar en la victòria davant el Llevant (3-0) la ja habitual jugada entre tots dos, amb Alba assistint al '10' blaugrana en el primer gol blaugrana

La connexió entre Jordi Alba i Leo Messi continua sent una de les més efectives al món. Diumenge passat, en el triomf del FC Barcelona davant el Llevant (3-0), l'argentí va obrir el marcador gràcies a una bona combinació amb un dels seus millors socis: Jordi Alba. El lateral esquerre va fer l'assistència al 10 culer després de rebre una passada precisament seva, i Messi, amb un xut creuat de primeres amb l'esquerra, no va perdonar el primer gol de la tarda.

Aquesta, però, no és, ni de bon tros, la primera assistència que Jordi Alba fa al crac argentí. El 18 barcelonista ha assistit Messi un total de cinc vegades aquesta temporada (dues contra l'Espanyol, una contra l'Alabès, una davant l'Athletic Club i la darrera davant el Llevant). A més, la connexió va ser a la inversa a Mestalla, on l'argentí va fer l'assistència a Jordi Alba perquè aquest anotés el gol de l'empat contra el València. En total, doncs, s'han repartit mútuament sis gols aquesta temporada, formant una associació temible.

A més, si comptem totes les temporades, en total Jordi Alba ha fet 11 assistències de gol a Leo Messi. Gairebé la meitat (5) han estat aquesta temporada, fet que demostra el gran creixement d'aquesta dupla. Sens dubte, l'associació entre els dos esquerrans blaugrana promet encara moltes més alegries per al FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut