Coutinho i Yerry Mina entren en la convocatòria contra l’Espanyol

Coutinho i Yerry Mina entren en la convocatòria contra l’Espanyol

El brasiler i el colombià són les grans novetats de la llista d’Ernesto Valverde per rebre l’equip blanc-i-blau en la tornada dels quarts de la Copa del Rei

Philippe Coutinho i Yerry Mina ja es troben més a prop de poder debutar amb el FC Barcelona. El colombià ha entrat en la seva primera convocatòria després d’unes setmanes d’entrenaments, mentre que el brasiler ho ha fet després de superar la lesió que ha arrossegat. Tots dos són la principal novetat de la convocatòria que ha fet Ernesto Valverde per rebre l’Espanyol, en un partit en què el Barça intentarà capgirar l’1-0 de Cornellà.

També Andrés Iniesta i Paco Alcácer han entrat en la llista, ja que han rebut l’alta mèdica i poden tornar a la dinàmica de l’equip amb total normalitat. Vermaelen i Dembélé segueixen recuperant-se de les seves lesions, mentre que Deulofeu i Denis han quedat fora per decisió tècnica.

Així doncs, la llista completa la formen Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Yerry Mina.

Última sessió abans del partit

Abans de fer pública la llista de convocats, Ernesto Valverde ha dirigit el darrer entrenament previ al partit contra l’Espanyol. Una jornada que ha començat amb aplaudiments per a Luis Suárez, que aquest dimecres ha fet 31 anys. L’equip s’ha exercitat amb tots els disponibles del primer equip més Carles Aleñá, del Barça B, i Iñaki Peña, del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut