L’Espanyol, rival als quarts de la Copa del Rei

L’Espanyol, rival als quarts de la Copa del Rei

L’eliminatòria arrencarà el 17 de gener (21 hores) al RCDE Stadium i la tornada serà el dia 25 al Camp Nou (21.30 hores)

Hi haurà derbi a la Copa del Rei. L’Espanyol i el FC Barcelona s’enfrontaran en la ronda dels quarts de final de la competició del KO. L’anada es jugarà a territori blanc-i-blau el 17 de gener (21 hores), mentre que la tornada serà al Camp Nou una setmana més tard, el dia 25, a les 21.30 hores. 

Cal recordar que tots dos equips es tornaran a enfrontar el 4 de febrer en el derbi corresponent a la jornada 22 de Lliga.

Aquesta eliminatòria de Copa s’emmarca, doncs, entre tres partits clau a la Lliga per al FC Barcelona. El duel d’anada es jugarà després de visitar Anoeta (diumenge 14, 20.45 hores) i abans de visitar el Benito Villamarín (diumenge 21, 20.45 hores). És a dir, el FC Barcelona afrontarà tres desplaçaments de manera consecutiva. El matx de tornada serà pocs dies abans de rebre l’Alabès (diumenge 28, 20.45 hores).

13 eliminatòries de 18, de color blaugrana

Serà la 19a vegada que l’Espanyol i el Barça es creuin a la Copa. Fins ara, el balanç és clarament culer, que s’ha classificat en 13 ocasions. L’eliminatòria més recent es va produir als vuitens de final de la temporada 2015/16, resolta pels homes de Luis Enrique amb dues victòries: 4-1 al Camp Nou i 0-2 al RCDE Stadium.

La resta d’eliminatòries dels quarts de final són: Leganés-Reial Madrid, Atlètic de Madrid-Sevilla i València-Alabès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut