La convocatòria per al Barça-Alabès

La convocatòria per al Barça-Alabès

Valverde que no pot comptar amb André Gomes per unes molèsties digestives ni Dembélé i Vermaelen, per lesió, tampoc ho farà amb Deulofeu i Denis Suárez, per decisió tècnica

Ernesto Valverde ha fet pública la llista dels jugadors convocats per al partit que el FC Barcelona disputarà aquest diumenge davant l’Alabès al Camp Nou (20.45 hores, Movistar Partidazo). El tècnic no pot comptar amb els lesionats Dembélé i Vermaelen. Tampoc podrà disposar d’André Gomes, que no s’ha pogut entrenar aquest dissabte per culpa d’uns problemes digestius, ni de Denis Suárez i Deulofeu, per decisió tècnica.

D’aquesta manera, la llista de convocats la conformen els 18 jugadors següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal, Umtiti i Yerry Mina.

Amb aquesta convocatòria farà front el Barça al partit davant l’Alabès, que es presenta a l’Estadi en un bon estat de forma. I és que, des de l’arribada de l’exblaugrana ‘Pitu’ Abelardo a la banqueta, el conjunt basc ha aconseguit bons resultats. Així, van ser capaços de posar contra les cordes el València en l’eliminatòria dels quarts de final de la Copa del Rei després de forçar la tanda de penals, en què van caure.

Amb totes aquestes consignes s’ha exercitat el FC Barcelona aquest dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva. La sessió ha estat dirigida per Ernesto Valverde al camp Tito Vilanova, i hi han participat els jugadors disponibles del primer equip i Jokin Ezkieta, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut