El Camp Nou s’acomiada de Javier Mascherano

El Camp Nou s’acomiada de Javier Mascherano

El futbolista argentí ha trepitjat la gespa de l’Estadi enmig de crits de suport dels aficionats blaugrana, que han volgut agrair la gran tasca d’un dels jugadors més emblemàtics dels darrers anys

El Camp Nou s’ha acomiadat de Javier Mascherano per la porta gran abans de l’inici del partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei contra l’Espanyol. Els culers presents a l’estadi han rebut dempeus i amb aplaudiments al jugador argentí, que s’acomiada desprès de set temporades i mitja al club, 334 partits amb la samarreta blaugrana i 18 títols.

Mascherano ha saltat a la gespa de l’Estadi juntament amb els seus tres fills, Bruno, Lola i Alma, on l’esperaven un passadís que han format els jugadors del Barça per homenatjar al seu company i unes lletres gegants al mig del camp, on s’hi podia llegir “Gràcies Masche”.

Un cop a la gespa, el capità Andrés Iniesta li ha entregat un quadre commemoratiu amb els títols guanyats com a blaugrana. Mentre el públic acomiadava Mascherano dempeus amb una sonora ovació, s’ha desplegat una gran pancarta al Gol Nord amb la frase: “Mascherano 101% compromís, gràcies”.

Un cop finalitzat aquest petit homenatge, els jugadors s’han retirat a vestidors i, minuts més tard, han saltat a la gespa lluint una samarreta en què també es llegia “Gràcies Masche”

Tot això ha succeït després que aquest dimecres el Club celebrés un acte de comiat institucional per a Mascherano a l’Auditori 1899 al qual han assistit el president Josep Maria Bartomeu i diversos membres de la Junta Directiva, així com els jugadors i l’‘staff’ del primer equip. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut