Philippe Coutinho s’estrena agradant

Philippe Coutinho s’estrena agradant

Els nou futbolista culer ha disputat aquest dijous els seus primers 22 minuts amb la samarreta del FC Barcelona i ha contribuït en el triomf contra l’Espanyol (2-0)

Philippe Coutinho ja sap el què és jugar amb la samarreta del Barça al Camp Nou. El brasiler ha disputat els seus primers minuts com a barcelonista i ho ha fet en un derbi exigent, un partit en el qual els barcelonistes han certificat l’accés a les semifinals de Copa al superar a l’Espanyol (2-0). El brasiler ha entrat als 68 minuts de joc en substitució del capità Andrés Iniesta, enmig d’una gran ovació del Camp Nou per a tots dos.

No ha tardat el brasiler en deixar mostres de la seva qualitat. Tres parets enganxat a la banda han servit com a tarja de presentació abans de delectar l’afició amb una ruleta i diverses combinacions, una de les quals gairebé finalitza en el 3-0 de Luis Suárez. En total, 25 passades bones i 3 recuperacions per a un futbolista que ha arrencat amb bon peu el seu camí a Can Barça.

Un cop acabat el partit, Philippe Coutinho ha reconegut la seva felicitat pel debut perfecte: "Surto d'aquí molt content, emocionat. Em fa molt feliç la rebuda que he tingut. Ha estat molt especial. Estava un pèl ansiós, nerviós, però de la manera que m'han rebut m'he quedat molt tranquil i estic molt content per la victòria, que era el més important".

Messi, autor del gol número 4.000 al Camp Nou

Amb els dos gols d’aquesta nit contra l’Espanyol, el FC Barcelona ha assolit la xifra dels 4.000 gols a favor en competició oficial al Camp Nou. Aquest registre serveix als d’Ernesto Valverde per assolir la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei. Per competicions, la Lliga és la competició en què més dianes han aconseguit els culers (2.765), i Lionel Messi és el jugador amb més gols a l’Estadi (307).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut