Els Barça Legends jugaran contra la Juventus a l'Índia

Els Barça Legends jugaran contra la Juventus a l'Índia

Es confirma que el pròxim partit de la formació de llegendes del Club serà el 17 de febrer contra els Legends de la Vecchia Signora a Bombai

El dissabte 17 de febrer els Barça Legends tornaran a jugar, i serà contra les llegendes de la Juventus a la ciutat índia de Bombai. El matx, que se celebrarà al Mumbai Football Arena, Andheri a les 7 de la tarda, segons hora local (14.30 h a Barcelona), suposa el quart enfrontament d’Albert Chapi Ferrer com a entrenador de l’equip d’exjugadors barcelonistes. Aquest partit està organitzat per la Football Next Foundation i compta amb el suport de la Mumbai District Football Association.

Després de la victòria de la formació de llegendes del Club a Moçambic contra els Mambas Legends (0-1), i dels duels amb el Manchester United (2-2) i el Hristo Stóitxkov & Friends (3-2) al mes de setembre, els de Chapi Ferrer continuen sumant partits per fer arribar la marca Barça i els seus valors arreu del món.

L’enfrontament contra les llegendes de la Vecchia Signora a terres índies es podrà seguir a per Barça TV, Barça Vídeo i el canal de YouTube del Club. Properament es donarà a conèixer el llistat de jugadors que viatjaran a Bombai per tal de disputar aquest matx davant el convidat italià.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends és el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món. Properament està previst anunciar nous partits dels Barça Legends.

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article