Ernesto Valverde: “Aquest derbi té una motivació especial”

Ernesto Valverde: “Aquest derbi té una motivació especial”

“Tenim l’avantatge que juguem a casa i esperem que el nostre públic ens impulsi per remuntar l’eliminatòria”, ha expressat el tècnic blaugrana en la roda de premsa prèvia al duel

El FC Barcelona afronta aquest dijous la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei davant l’Espanyol. Parteix amb un desavantatge inicial de l’anada (1-0), però té la confiança de donar la volta a l’eliminatòria. “Sabem que és una situació adversa i és un cara o creu, però tenim l’avantatge que juguem a casa amb el nostre públic i esperem que ens impulsi”. Són paraules d’Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al duel en la que ha assegurat que “aquest derbi té una motivació especial perquè hem de remuntar”. I ha afegit: “La Copa és un títol que ens il·lusiona”.

No crec que l’Espanyol surti a l’atac des del principi perquè van guanyant, són un equip d’ordre, d’estar ben col·locats i d’esperar la seva oportunitat”

Sobre el partit en qüestió, el Txingurri ha explicat que s’espera un partit “semblant al de l’anada”: “No crec que l’Espanyol renunciï a l’atac, però tampoc crec que sigui un equip que surti a l’atac des del principi perquè van guanyant, són un equip d’ordre, d’estar ben col·locats i d’esperar la seva oportunitat”. Valverde no ha volgut penjar-se l’etiqueta de favorit i ha explicat que “serà un partit complicat per tots dos equips” pel que significa un derbi.

D’altra banda, Valverde ha parlat de diferents noms propis de dins del vestidor. De Javier Mascherano, qui s’ha acomiadat aquest dimecres al matí en un acte institucional a l’Auditori 1899, ha dit que està convençut que “serà entrenador perquè ja se’l veu com pensa com a jugador i aporta com a jugadors moltes qüestions a l’entrenador”. La seva marxa implica, doncs, que l’equip perd un dels quatre capitans. Un fet que Valverde té molt clar qui ha de triar el substitut: “El triarà la plantilla. No m’agrada ficar-me en aquestes qüestions”, ha asseverat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut