Barça B – Granada: Triomf important davant un bon rival de la part alta (3-0)

Barça B – Granada: Triomf important davant un bon rival de la part alta (3-0)

Els culers firmen un gran partit davant un equip de la part alta de la classificació per sortir del descens

El Barça B s’ha imposat al Granada (3-0) en un gran partit que serveix per allunyar-se de les posicions de descens. Els gols d’Aleñá, Miranda i Marc Cardona han possibilitat que els tres punts es quedessin a Barcelona.

Els de Gerard López han saltat a la gespa del Miniestadi amb les idees clares i exercint una pressió alta a la línia defensiva dels andalusos. Amb Lozano i Abel Ruiz com a puntes de llança, els blaugranes han aconseguit el seu premi després de tancar els granadins al seu camp. Un bon xut d’Aleñá des de la mitjana distància que ha entrat després d’estavellar-se al pal ha significat el primer gol culer (min 10). Amb el marcador a favor, els barcelonistes han sabut controlar el partit davant un Granada que ha tingut més possessió intentant buscar el gol de l’empat. Mitjançant el seu mig centre defensiu, Kunde, els roig-i-blancs han anat guanyant terreny, tot i que no han disposat d’oportunitats clares davant d’Ortolá.

A la represa, el Granada ha vist com els barcelonistes tornaven a comandar el joc i s’acostaven cada cop més a la porteria de Javi Varas. Ha estat, però, a pilota parada com el Barça B ha aconseguit el seu segon gol. Miranda, que pujava del Juvenil A, ha aprofitat una pilota morta després d’un córner i ha perforat la xarxa andalusa (min 61). Amb el 2-0, els blaugranes han continuat controlant el partit des de la defensa i han tractat d’ampliar el marcador mitjançant contraatacs. Ha estat en un d’aquests quan Marc Cardona, que havia sortit a l’equador de la segona meitat, ha superat Javi Varas en l’un contra un per establir el definitiu 3-0 (min 89) i signar la segona victòria consecutiva dels culers.

La victòria omple de moral els barcelonistes i serveix per escapar-se del descens a costa d’un Granada que perd una bona oportunitat per assaltar els playoffs d’ascens. La setmana vinent els blaugranes viatjaran a Còrdova per enfrontar-se a un dels equips que ocupen actualment posicions de descens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut