Igualada la millor ratxa d’imbatibilitat a l’inici de la Lliga

Igualada la millor ratxa d’imbatibilitat a l’inici de la Lliga

Amb el triomf davant l’Alabès (2-1), els culers ja sumen 21 jornades consecutives sense perdre, i igualen l’inici de la temporada 2009/10, amb Pep Guardiola a la banqueta

El Barça d’Ernesto Valverde continua batent rècords. El conjunt blaugrana, amb aquest nou triomf davant l’Alabès (2-1) al Camp Nou en la 21a jornada del campionat, iguala la millor ratxa d’imbatibilitat del Club a l’inici de la Lliga, que data de la temporada 2009/10. En aquella campanya, amb Pep Guardiola a la banqueta, els culers van mantenir-se invictes fins a la jornada 22, fins que van caure davant l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón (2-1).

Ara els homes de Valverde han igualat la ratxa d’aquell inici de Lliga amb 21 jornades disputades i sense cap derrota. Els culers han guanyat divuit partits i n’han empatat tres, amb 59 gols a favor i 10 en contra. La propera jornada els barcelonistes visiten l’Espanyol al RCDE Stadium, on podrien arribar als 22 partits sense perdre i superar d’aquesta manera la millor ratxa d’imbatibilitat a l’inici de la Lliga en la història del Club.

La millor ratxa general, encara lluny

En canvi, el rècord del FC Barcelona en partits de Lliga imbatut (sense comptar-los des de l’inici de la temporada) se situa en 31 duels el curs 2010/11. El conjunt dirigit per Pep Guardiola va aconseguir encadenar 31 jornades consecutives sense perdre (de la 3 a la 33), amb 27 victòries i quatre empats, i va acabar guanyant la Lliga. Així doncs, els homes de Valverde encara tenen deu jornades per endavant per intentar atrapar el rècord de fa set campanyes. D’altra banda, el rècord estatal de més jornades seguides imbatut el té la Reial Societat, que el curs 1979/80 va estar 32 partits de Lliga consecutius sense perdre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut