Recuperació pensant en l’Alabès

Recuperació pensant en l’Alabès

Els d’Ernesto Valverde s’han exercitat aquest divendres per començar a preparar el duel contra el conjunt vitorià, aquest diumenge al Camp Nou (20.45 hores)

El FC Barcelona no s’atura i aquest matí s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva per tal de començar a preparar el proper repte. Els blaugranes rebran la visita de l’Alabès aquest diumenge (20.45 hores) en el segon partit de Lliga de la segona volta. En aquest duel els culers buscaran allargar la seva gran trajectòria a la competició domèstica, en què encara no coneixen la derrota després de 20 jornades disputades. Així doncs, el Barça buscarà repetir el triomf aconseguit en el partit d’anada, en què els barcelonistes es van imposar per 0-2 a Mendizorrotza.

En l’entrenament d’aquest divendres al camp 3 de la Ciutat Esportiva Ernesto Valverde ha pogut comptar amb els jugadors disponibles del primer equip i els jugadors del Barça B Jokin Ezkieta, Tarín, O. Busquets i Cucurella. En aquesta sessió els jugadors titulars en el partit de Copa d’aquest dijous han fet treball de recuperació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut