Valverde: “Veig l’Espanyol en un dels seus millors moments de la temporada”

Valverde: “Veig l’Espanyol en un dels seus millors moments de la temporada”

El tècnic del primer equip del FC Barcelona reconeix la dificultat del duel contra l’Espanyol, perquè “un derbi sempre és un derbi i els jugadors ho identifiquen com a tal”

El FC Barcelona juga aquest dimecres l’anada dels quarts de final de la Copa. Ho farà a Cornellà contra l’Espanyol, en un derbi d’emocions. Així ho preveu Ernesto Valverde, que sap de la dificultat que presenta aquest partit. No només perquè un enfrontament entre Barça i Espanyol “redueix les diferències que hi puguin haver a la Lliga pel factor emocional, perquè un derbi és un derbi i tots els jugadors ho identifiquen així”, sinó també perquè els blanc-i-blaus “estan en un dels seus millors moments de la temporada”.

“Veig l’Espanyol en un gran estat de forma, i els seus números ho confirmen després dels darrers resultats a la Lliga i d’haver remuntat contra el Llevant a la Copa. A més, intentaran fer valer el factor camp”, ha afegit.

El tècnic ha explicat en la roda de premsa prèvia que espera un rival “molt ben dotat”, “que no rep moltes ocasions i que després a la contra et poden fer mal”. Per això, i perquè no preveu un partit “molt obert”, sap que “l’important en aquestes eliminatòries és no tenir mals moments i cal estar ferms”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut