FC Barcelona B – Reial Valladolid: Paguen la falta d’encert (0-1)

FC Barcelona B – Reial Valladolid: Paguen la falta d’encert (0-1)

La possessió de la pilota i la bona actitud en defensa dels blaugranes no són suficients per evitar la derrota en el primer matx de la segona volta

El primer partit de la segona volta s’ha resolt amb derrota per al FC Barcelona B (0-1). En una primera meitat sense gols i sense aproximacions clares per a cap dels dos equips, la possessió de pilota dels homes de Gerard López s’ha topat amb la defensa del Valladolid. La segona meitat ha començat bé per als blaugranes i ha evidenciat la projecció del lateral juvenil Miranda, que ha estat a prop de desfer el 0-0, però ha estat Mata qui ha trencat la igualada al minut 77 (0-1).

Igualtat tot i tenir la possessió

Els compassos inicials del partit no han tingut un dominador clar. El conjunt de Gerard López ha iniciat el joc des del darrere, amb tres centrals. Les primeres aproximacions han estat blaugranes, amb els xuts d’Arnaiz. El Barça B s’ha anat assentant progressivament sobre el terreny de joc, però l’hermetisme defensiu del Valladolid ha impedit obrir el marcador. El conjunt visitant tampoc ha gaudit d’aproximacions clares més enllà d’una centrada desviada per Fali.

Dues ocasions, de Vitinho i Martínez, respectivament, han segellat la superioritat dels culers amb la pilota. Els homes de Gerard López no han tingut problemes per defensar els escassos atacs del Valladolid. Els tres centrals barcelonistes no solament han defensat bé, sinó que també han fet el camp ample i han jugat amb els dos laterals. Palencia i Miranda, jugador del Juvenil A, s’han projectat en atac, però les seves centrades no han trobat rematador i la primera meitat ha acabat amb empat a zero.

Les àrees prenen protagonisme

Ambdós conjunts han sortit a la segona meitat trepitjant l’àrea rival. No obstant això, el marcador no s’ha mogut (0-0). Un xut d’Arnaiz ha contrarestat les diverses aproximacions del Valladolid des de la banda dreta. Després d’aquestes incursions visitants, el Barça B ha dominat el partit i la pilota. D’aquesta manera, ha protagonitzat dues ocasions en què han quedat reflectides la profunditat i la qualitat dels laterals barcelonistes. Miranda, amb dos xuts, ha estat a punt d’obrir l’electrònic, però l’exblaugrana Masip els ha aturat sota pals.

Tot i la bona actitud defensiva del Barça B i l’aturada d’Ortolá en un un contra un, els homes de Gerard López no han pogut evitar el gol de Mata (0-1, min 77). La superioritat blaugrana s’ha diluït, i una ocasió del juvenil Sergio Gómez, amb un xut des del mig camp, no ha pogut evitar la novena derrota de la temporada. El proper duel dels de Gerard López serà el diumenge 21 de gener al camp del Tenerife (20.00 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut