Yerry Mina, el sostre del Barça

Yerry Mina, el sostre del Barça

El central colombià, que arriba procedent del Palmeiras, és el jugador més alt de la plantilla blaugrana i entra en el tercer lloc del podi dels futbolistes amb més alçada de la Lliga

Amb el reforç de Yerry Mina el FC Barcelona guanya alçada a la defensa. El jugador colombià mesura 1,95 metres i es converteix en el jugador més alt de la plantilla blaugrana. Piqué, amb 1,94 metres, i Sergio Busquets, amb 1,89, completen el podi de jugadors amb més altura de l’equip que dirigeix Ernesto Valverde. Sense dubte, la seva corpulència i alçada són un bon reforç per a l’equip a l’eix de la defensa, en el qual destaca en el joc aeri.

Els 195 centímetres de Yerry Mina també el situen al top 7 de futbolistes més alts de la Lliga. El porter del Dépor Costel Pantilimon, que mesura 2,03 metres, i Filip Manojlovic, del Getafe, amb 1,97 metres d’alçada, són els més alts del campionat.

Com a contrapartida, Leo Messi i Jordi Alba registren l’alçada més baixa de la plantilla blaugrana amb 1.70 metres, però tot i això no se situen en el top 5 de futbolistes més baixos de la Lliga. Pablo Piatti amb 1.63 i Marcelo Díaz amb 1.66 són els jugadors més baixos del campionat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut