Luis Suárez, escollit jugador del mes de desembre

Luis Suárez, escollit jugador del mes de desembre

El davanter uruguaià celebra el seu aniversari amb el premi de millor jugador del mes, que rebrà diumenge abans del partit contra l’Alabès

Luis Suárez ha estat escollit jugador del mes de desembre de la Lliga. El davanter uruguaià va aconseguir un total de cinc gols en quatre partits, i va marcar en tots els duels lliguers disputats aquell mes. El gol al Santiago Bernabéu en l’últim Clàssic de la competició domèstica va permetre als blaugranes sumar una victòria determinant. Abans, Suárez havia aconseguit un doblet contra el Deportivo de la Corunya i dos gols més, un davant el Vila-real CF i l’altre contra el Celta de Vigo.

El davanter uruguaià ha conegut la notícia el mateix dia del seu aniversari. Suárez, que compleix 31 anys aquest dimecres 24 de gener, es troba en un gran moment de forma i les seves actuacions han estat clau per mantenir la bona dinàmica culer. En el darrer duel de Lliga, sense anar més lluny, va marcar dos gols i va donar una assistència a Rakitic en la primera diana de l’equip contra el Betis.

L’atacant barcelonista continua amb un idil·li amb el gol, i ja en suma 15 aquesta temporada a la Lliga. Així, és el segon màxim golejador del campionat només superat pel seu company Leo Messi. Amb aquest premi a Suárez, el davanter és el quart jugador en la seva posició que aconsegueix ser el jugador del mes aquest curs després de Iago Aspas, Zaza i Bakambu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut