8.552 aficionats s’acosten al Camp Nou per veure Mina vestit de blaugrana

8.552 aficionats s’acosten al Camp Nou per veure Mina vestit de blaugrana

Ambient festiu en una presentació atípica que ha reunit també un total de 103 periodistes de 70 mitjans diferents

La d’aquest dissabte al Camp Nou ha estat una presentació atípica. No és habitual que un nou jugador del FC Barcelona connecti tan aviat amb l’afició com ho ha fet Yerry Mina. El defensa ha reunit un total de 8.552 espectadors al Camp Nou, molts dels quals aficionats colombians que ja coneixien el futbolista des dels seus inicis al Deportivo Pasto i l’Independiente Santa Fe. A les graderies hi ha hagut música, balls i molta festa.

La presentació ha tingut de tot. Ha arrencat amb Yerry Mina descalçant-se les sabates i les mitges en un ritual habitual en ell abans de trepitjar la gespa i dur a terme els habituals tocs de pilota. Era el primer cop que el central lluïa la que serà la seva nova equipació a partir d’ara, i ha deixat clara la seva felicitat amb un crit apassionat: “¡Vamos, Barça! Visca, Barça!”.

Tot seguit, el jugador ha posat per als mitjans de comunicació –s’han acreditat 103 periodistes, 25 dels quals colombians, d’un total de 70 mitjans diferents– i ha completat un rondo amb joves jugadors de l'FCB Escola. Després el futbolista ha rebut el seu cotxe AUDI.

Amb qualsevol altre jugador la presentació hauria acabat segons més tard. Però Yerry Mina s’ha apropat fins al gol per saludar tota l’afició que l’ha vingut a rebre. I allà ha deixat una petita pinzellada d’un dels seus trets més característics: el ball de salsa ‘choke’ que acostuma a dur a terme cada cop que marca un gol. De ben segur que tornarem a veure aquest moviment en un futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut