Morroni reforça el Barça Femení

Morroni reforça el Barça Femení

La lateral esquerrana francesa, de 20 anys, arriba cedida pel París Saint-Germain fins al final de temporada

Perle Morroni reforçarà el Barça Femení fins al final de temporada. El Club blaugrana ha arribat a un acord amb el París Saint-Germain per a la cessió de la jugadora francesa, de 20 anys. Morroni ha portat a terme diverses proves mèdiques i físiques aquest dimecres al matí a l’Hospital de Barcelona i als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot seguit, signava el contracte que la vinculava amb el FC Barcelona fins al juny del 2018.

Es tracta d’una lateral esquerrana que destaca per la seva velocitat i un ampli recorregut. Mesura 1,57 m i pesa 55 kg. Sorgida del Montpeller, ha realitzat tota la seva carrera professional al PSG. Malgrat la seva joventut, és ja una futbolista experimentada i és internacional amb les categories inferiors de França, amb les quals va guanyar l’Europeu sub-19. Morroni, que ja es va enfrontar al Barça amb 18 anys als quarts de final de la Lliga de Campions 2015/16, lluirà el dorsal ‘27’ en la seva nova etapa de blaugrana.

Les declaracions de Perle Morroni

“He decidit venir al Barça perquè és un club immens i un bon lloc per a mi per continuar creixent”.

“Fa dos anys el Barça ja em va impressionar per la seva qualitat tècnica superior a la resta d’equips. A banda del joc combinatiu, ha millorat molt en el joc ofensiu”.

“Sóc una jugadora explosiva i puc aportar la meva velocitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut