Fertiberia Port Sagunt – Barça Lassa: Torna la Lliga Asobal sota mínims

Fertiberia Port Sagunt – Barça Lassa: Torna la Lliga Asobal sota mínims

Després de 48 dies sense partits, un Barça Lassa amb moltes baixes obre la segona volta de la competició domèstica a domicili

Aquest dissabte, a les 17 hores, torna la Lliga Asobal per al Barça Lassa, el líder sòlid de la competició. Han passat 48 dies des que el conjunt de Xavi Pascual va disputar el seu últim partit –la final de la Copa Asobal-, i després d’un Europeu de seleccions de color blaugrana torna la competició de clubs. Els culers visiten la pista del Fertiberia Port Sagunt, penúltim a la classificació amb set punts.

El Barça Lassa afronta el partit amb nombroses baixes. A les ja conegudes de Lasse Andersson i Jure Dolenec, durant l’aturada s’hi han afegit Yanis Lenne, lesionat durant un entrenament, N’Guessan, amb una lesió al genoll que es va fer amb França, i Pérez de Vargas, lesionat amb la selecció espanyola durant l’Europeu. A més, Xavi Pascual no podrà comptar amb Víctor Tomàs, que s’ha quedat a Barcelona a l’espera de ser pare novament.

El tècnic blaugrana no va voler lamentar les lesions que han castigat l’equip, i va deixar clar que trauria un equip capaç de guanyar tot i no poder completar una convocatòria de 16 jugadors. Per completar l’expedició, Xavi Pascual va citar els jugadors del filial Gerard Forns i Pere Vaquer. Els culers van viatjar a terres valencianes el dijous després de fer el primer entrenament amb el grup complet, i es va tornar a exercitar a l’Eliana el dijous a la tarda i el divendres. Dues sessions per seguir preparant el tan desitjat retorn de la competició.

El partit a l’Ovni de Port Sagunt obrirà la segona volta d’una Lliga Asobal que el Barça Lassa lidera amb fermesa. Els blaugrana tenen 29 punts de 30 possibles, nou més que el seu perseguidor, el Quabit Guadalajara. Després d’aquest primer partit a domicili, els blaugrana tornaran a jugar dimecres en el retorn de l’handbol al Palau Blaugrana, amb la visita del Bada Osca. Tot, abans d’afrontar de nou el repte de la Lliga de Campions.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut