La Confederació referma el seu creixement amb les reunions de les Comissions de treball

La Confederació referma el seu creixement amb les reunions de les Comissions de treball

L’organització va celebrar ahir una trobada entre els representants de les seves àrees de treball per decidir les principals línies d’actuació.

La Confederació Mundial de Penyes, entitat que engloba el moviment penyístic del FC Barcelona, va celebrar ahir a la tarda reunions de les seves Comissions de treball, una reunió de caràcter periòdic que marca les principals línies d’actuació de l’organització en relació a les seves àrees de funcionament. Durant la trobada, es va posar de manifest el sostingut creixement experimentat per l’organització en els darrers mesos.

Desenvolupament de les Federacions

El desenvolupament de les Federacions ha estat un dels punts més destacats durant la trobada. Al darrer any, les organitzacions territorials han anat guanyant progressiva autonomia, esdevenint el nucli de serveis per a les penyes d’arreu del món. “Les Federacions són l’organisme que ens permet fer visible al Barça allà on anem. La seva consolidació fa més gran i millor al Club”, va assegurar Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes.

Creixement del compromís solidari

Durant la sessió, la Confederació també va fer balanç de l’activitat realitzada durant els darrers mesos en l’àmbit solidari, refermant l’impuls d’accions i esdeveniments arreu del territori. A més a més. l’entitat va valorar el nou impuls d’accions d’alt impacte com ara la cooperació internacional, l’adhesió a dies mundials o la consolidació de la col·laboració amb la Fundació del FC Barcelona.

Pràctica esportiva i esports digitals, grans apostes de la Confederació

Un altre dels objectius de l’entitat de cara a aquest 2018 és el foment de la pràctica esportiva, un propòsit materialitzat en accions com la signatura d’un acord de col·laboració amb l’Agrupació Barça Jugadors o l’organització de Clínics en l’entorn de les penyes. Així mateix, destaca la pionera aposta de l’organització pels eSports amb el foment del torneig Penyes Futbol Games.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut