El Barça disputarà aquest cap de setmana el campionat d’Espanya d’hoquei sala

El Barça disputarà aquest cap de setmana el campionat d’Espanya d’hoquei sala

Aquest cap de setmana el FC Barcelona participarà en el campionat d’Espanya, masculí i femení, d’hoquei sala, l’adaptació de l’hoquei herba per als mesos d’hivern

La secció d’hoquei herba del FC Barcelona deixarà de banda la gespa durant un cap de setmana i la canviarà pel parquet per participar en el campionat d’Espanya d’hoquei sala. L’equip masculí viatja avui mateix cap a Màlaga, mentre que l’equip femení es quedarà a Barcelona, ja que el campionat es disputa al pavelló de l’INEFC.

Cal destacar que l’hoquei sala és l’adaptació de l’hoquei herba i que, tot i que les normes són bàsicament les mateixes, són dos esports completament diferents. El naixement de l’hoquei sala sorgeix a partir de la necessitat de poder jugar a hoquei herba durant els mesos d’hivern, quan les condicions dels terrenys de joc impedeixen la pràctica esportiva.

Objectius diferents

Tots dos equips, el masculí i el femení, començaran demà el seu camí a la competició. Els nois, que hauran de desplaçar-se fins a Màlaga, tenen l’objectiu de lluitar, com a mínim, per un podi. Els blaugranes arriben a la competició estatal després d’haver-se proclamat campions de Catalunya en aquesta modalitat.

Consulta aquí tots els horaris de l’equip masculí.

Pel que fa a les noies, l’objectiu és completament diferent. Més enllà de l’objectiu esportiu, que passa per classificar-se per a les semifinals del campionat, la principal missió de la secció amateur del FC Barcelona és aconseguir un gran ambient al pavelló de l’INEFC al llarg dels tres dies de competició, ja que l’organització del campionat va a càrrec del Barça.

Consulta aquí tots els horaris de l’equip femení.

Un primer partit clau

El format de la competició consta d’una primera fase de grups formats per quatre equips cadascun i una fase posterior d’eliminatòries per a la qual es classifiquen els dos primers de cada grup. Aquest fet converteix el primer partit de la competició en un enfrontament vital per a les aspiracions de situar-se entre els dos primers de grup. En el cas dels nois, s’estrenaran demà a les 12.15 h davant el CD Màlaga 91-La Candelaria, mentre que les noies ho faran jugant contra el Universidad de Sevilla també demà, divendres, a les 14.45 h.

Tant en categoria masculina com en femenina les semifinals es jugaran dissabte a la tarda. Pel que fa al partit pel tercer i el quart lloc i la final, es disputaran diumenge al matí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut