Girona - Juvenil A: Atac i defensa de líder (0-3)

Girona - Juvenil A: Atac i defensa de líder (0-3)

D’una primera meitat de setge ofensiu comandat per la batuta de Collado s’ha passat a una segona part d’ordre defensiu

La vida és més fàcil amb un esquerrà que porta el número ‘10’ a la samarreta blaugrana. Collado, amb gol i assistència, ha obert el camí de la victòria barcelonista en un camp que no coneixia la victòria forana en Lliga (0-3). El Juvenil A, líder destacat de la competició domèstica, ha tirat d’ofici, esfèric i ocasions per endur-se el triomf de la jornada 22. Monchu ha sentenciat amb un gol de penal al segon període. 

El perill ofensiu és blaugrana

Collado, talentós migcampista, ha encaminat el partit per als blaugranes a la primera meitat. El ‘10’ culer ha marcat una diana d’alts quirats (min 2) i ha repartit l’assistència del segon gol (min 33). La diana del 0-1, doncs, l’ha assolit amb dos retalls dins de l’àrea per, després, ajustar la pilota al segon pal, lluny de l’abast del porter. L’assistència del 0-2, amb una jugada des de la banda dreta que Alejandro només ha hagut d’empènyer per ampliar distàncies.

Totes les jugades d’atac han passat per les botes de Collado, però el perill ofensiu blaugrana s’ha concretat explícitament amb xuts de Monchu i Alejandro Marqués, ocasions que han arribat després d’uns minuts desenvolupats al mig del camp. Els barcelonistes hi han posat el control de l’esfèric i els gironins, la defensa.

Sentencien

A la segona meitat el Girona s’ha abocat més a l’atac i ha controlat la pilota. Però els culers han tingut un porter sempre atent i ben col·locat, Lazar, i una defensa sòlida. D’aquesta manera, els barcelonistes no han vist perillar l’electrònic en cap moment, i menys quan l’entrada de Labinot ha rellançat la seva presència ofensiva. En la primera jugada s’ha internat a l’àrea i ha provocat un penal que ha transformat Monchu (0-3).

Així doncs, el Juvenil A s’ha endut tres punts de mèrit d’un camp que no havia vist cap victòria visitant. Els blaugranes han mostrat vigor ofensiu, però també han sabut aguantar el marcador favorable quan un combatiu Girona ha buscat el gol. Els culers continuen intractables al capdamunt de la taula amb 53 punts. El següent partit del Juvenil A serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra El Olivar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut