Arriba l’hora de la veritat a l’Europeu d’Eslovènia

Arriba l’hora de la veritat a l’Europeu d’Eslovènia

Espanya aconsegueix passar com a primera de grup a quarts de final i aquest dimarts s’enfrontarà a Ucraïna, mentre que Esquerdinha i Rússia buscaran el passi a semifinals aquest dilluns contra la selecció amfitriona

S’ha acabat la primera fase de l’Europeu i, com era de preveure, els sis representats del Barça Lassa s’han classificat per als quarts de final. Espanya ha acabat primera de grup després de superar l’Azerbaidjan per 1-0 i es veurà les cares dimarts amb Ucraïna. Per la seva banda, la Rússia d’Esquerdinha s’ha classificat com a segona de grup i aquest dilluns s’enfrontarà a l’amfitriona Eslovènia per un lloc a les semifinals.

Sedano i Joselito, decisius

Espanya va aconseguir el bitllet per als quarts de final gràcies a una victòria treballada i per la mínima contra l’Azerbaidjan (1-0). Joselito va fer l’assistència del gol a Pola, mentre que Paco Sedano va fer una aturada decisiva en l’últim segon per evitar l’empat. També van destacar Lozano i Adolfo, mentre que Tolrà no va jugar.

Esquerdinha no coneix la victòria

Tot i ser una de les grans favorites, la Rússia d’Esquerdinha només ha pogut empatar els dos partits de la fase prèvia contra Polònia (1-1) i el Kazakhstan (1-1).Ara Esquerdinha es veurà les cares amb Eslovènia als quarts de final, amb el doble objectiu de buscar el primer triomf i el seu primer gol en el campionat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut