Repòquer d’asos blaugrana a la final de l’Europeu

Repòquer d’asos blaugrana a la final de l’Europeu

Espanya elimina el Kazakhstan a la tanda de penals en una semifinal agònica amb protagonisme dels jugadors del Barça i es trobarà amb la Portugal de Ricardinho a la final de dissabte

La final de l’Europeu ja està servida: Espanya-Portugal, el proper dissabte a les 20.45. Els cinc representants del Barça Lassa −Sedano, Tolrà, Joselito, Lozano i Adolfo− contra Ricardinho. La selecció espanyola, l’actual campiona, buscarà el seu vuitè títol continental contra una Portugal amb fam de títols i que encara no ha estrenat el seu palmarès. Serà la repetició de la final del 2010, que Espanya va guanyar per 4-2. Oportunitat per a Sedano, campió del món i bicampió d’Europa, i Lozano, una vegada campió d’Europa, per eixamplar el seu palmarès amb Espanya. I oportunitat per a Adolfo, Tolrà i Joselito d’estrenar el seu palmarès internacional.

Els blaugranes, decisius

Paper destacat dels jugadors del Barça Lassa en el triomf agònic contra el Kazakhstan a la semifinal (5-5, i 3-1 als penals). Paco Sedano va fer una primera partit prodigiosa i va aturar un penal decisiu a la tanda final, mentre que Tolrà i Joselito van fer un gol cadascun i, juntament amb Adolfo, van disputar minuts de qualitat en els moments més importants del partit. També cal fer menció a Lozano, que, tot i que no va jugar per culpa d’una lesió, va donar suport en tot moment a l’equip des de la banqueta. La final, el proper dissabte a les 20.45 h amb repòquer d’asos blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut