El Barça signa un gran paper en els campionats d’Espanya d’hoquei sala

En categoria masculina, els blaugranes han superat el CH Benalmadena per 2-3 i han signat una tercera posició, mentre que l’equip femení valora molt positivament la participació en el torneig

El FC Barcelona tornarà de Màlaga després d’aconseguir una meritòria tercera posició al campionat d’Espanya d’hoquei sala. Els blaugranes han superat per 2-3 el CH Benalmadena en el partit pel tercer i el quart lloc. Els blaugranes acaben el torneig amb un bon sabor de boca després de perdre a la semifinal en els últims instants de partit contra el Club de Campo (2-3).

En el duel pel tercer i el quart lloc, el conjunt català ha hagut de remuntar en dues ocasions el marcador, ja que els malaguenys s’han avançat als primers instants (1-0) i s’han tornat a avançar a l’inici de la segona part (2-1). No ha estat fins al minut 15 de la segona part que, a la sortida d’un penal córner, el Barça s’ha posat per davant a l’electrònic i ha posat el 2-3 definitiu.

Pas endavant de les noies

Pel que fa a l’equip femení, l’organitzador del campionat que s’ha disputat al pavelló de l’INEFC, ha finalitzat en vuitena posició. Tot i el resultat, l’entrenador del Barça, David Salsench, ha assegurat que l’equip ha fet “un pas endavant per seguir creixent. L’any passat ens vam quedar a la fase sector, i enguany ja som dins del campionat. Esperem que l’any vinent puguem millorar els nostres resultats”, ha afegit.