Maccabi Tel Aviv - FC Barcelona Lassa: Nova oportunitat a Tel-Aviv

Maccabi Tel Aviv - FC Barcelona Lassa: Nova oportunitat a Tel-Aviv

Els blaugranes, amb Alfred Julbe a la banqueta, s’enfronten a un Maccabi que es troba en posicions de play-off

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 20.05 hores i en directe per Esport 3 i Movistar+, la pista del Maccabi de Tel-Aviv, un dels equips històrics de la competició. Entrenat per Neven Spahija, l’equip israelià és actualment el vuitè classificat, i ocupa l’últim lloc que dona accés als play-off, amb un balanç d’onze triomfs i deu derrotes.

El rival

Compta amb jugadors de gran nivell, sobretot en el joc exterior, on té els seus màxims anotadors: Pierre Jackson (15,4 punts), Norris Cole (13,4), l’exblaugrana DeShaun Thomas (11,8) i el tirador Michael Roll (9,4). Al joc interior té la contundència de Tyus (8,9 punts i 5,3 rebots), Parakhouski (7,1 punts) i Bolden (6,7). Cal no oblidar tampoc jugadors que poden sobresortir en qualsevol moment, com DeAndre Kane, DiBartolomeo, Cohen i Zoosman.

El Barça

Després de l’adeu de Sito Alonso, el Barça afronta els últims nou duels de l’Eurolliga. Encara està viu a la competició europea, tot i que es troba a quatre partits del Maccabi i el repte és majúscul. Sota les ordres d’Alfred Julbe, que dirigirà l’equip de manera interina, el Barça buscarà al Menora Mivtachim Arena de Tel-Aviv la vuitena victòria del curs a Europa.

Les declaracions

Alfred Julbe

“Tractaré d’ajudar els jugadors, ja sigui amb converses o amb detalls tècnics. Jo soc un entrenador de la casa i se m’ha proposat fer una ajuda puntual”.

“No hi ha cap partit d’Eurolliga que no sigui competit en aquest nou format. Viurem un ambient espectacular contra un rival que està competint per entrar entre els vuit millors”.

Pierre Oriola

“No ha estat fàcil per a ningú, però l’equip està amb ganes. S’havia de fer un canvi i s’ha fet. L’equip ha d’estar junt, i ara l’Alfred, que és un home de la casa, ens ajudarà el temps que hi sigui. Ve amb ganes, coneix la filosofia que té el Barça i és un home amb molta experiència”.

“Hem d’estar tots junts, tots hem de donar més. Nosaltres també en tenim part de culpa i ho hem d’assumir. Hem de millorar joc, actitud i saber estar a la pista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut