Carta de comiat de Sito Alonso

Carta de comiat de Sito Alonso

El ja exentrenador del Barça Lassa ha volgut acomiadar-se de l’afició amb un escrit

A continuació reproduïm la carta de Sito Alonso:

“Mai és agradable haver de deixar un projecte a mig fer, però, com és obvi, els resultats immediats sempre acaben manant sobre el treball realitzat per al mitjà-llarg termini.

Res a retreure a ningú, tot el contrari, agraïment i orgull d'haver pogut representar un club de l'entitat del Futbol Club Barcelona.

Aprofito aquesta ocasió per acomiadar-me dels aficionats del Palau, en particular dels grups d'animació, on els Dracs han volgut donar sempre el seu suport i reconèixer cada espurna de lluita i bon joc que el seu equip els ha donat, tot i faltar la continuïtat que a tots ens hauria agradat.

Abraçada forta per a tots els treballadors del Club, a tots, el tracte rebut ha estat excel·lent. Moltes gràcies.

Als mitjans de comunicació, reconèixer-ne el seguiment, el respecte i l'educació amb què m'he sentit tractat.

Reconeixement també a la feina dels entrenadors i jugadors del bàsquet base. M'ha impressionat. He pogut sentir en primera persona la seva proximitat i la il·lusió que posaven en cada entrenament i partit.

Menció especial per al Barça B. He gaudit molt en aquests entrenaments que he tingut oportunitat de realitzar amb vosaltres i de la disponibilitat que heu tingut en qualsevol necessitat del primer equip.

M'acomiado desitjant sort a l'equip. Espero que aquest canvi impulsi la vostra il·lusió i ambició per superar els reptes que us queden per endavant”.

Sito Alonso

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut