Nara, seu de la tercera FCBEscola al Japó

Després de l’anunci de l’obertura de l’FCBEscola Nara, el Japó iguala la Xina com a país asiàtic amb més escoles de futbol del FC Barcelona

El projecte FCBEscola continua amb la seva expansió internacional després de l'anunci de l'obertura d'una nova seu al Japó, concretament a Nara. Aquesta nova FCBEscola, gestionada per l’empresa japonesa Amazing Sports Lab Japan, serà la tercera situada al país nipó després de les de Fukuoka, que compta amb 270 alumnes, i la de Katsushika, amb 420. Amb la posada en marxa d'aquesta nova FCBEscola, totes tres patrocinades per Rakuten, el Japó iguala la Xina com a país asiàtic amb més escoles de futbol del FC Barcelona. 

Un dels objectius de l’FCBEscola Nara és revitalitzar l’interès dels habitants de la regió en el futbol, així com convertir-la en un referent per a la resta de clubs esportius de la prefectura. Gràcies a la cooperació del HOS Higashi Ikoma Stadium i tot el sistema educatiu de la regió, la nova FCBEscola millorarà significativament la qualitat futbolística de Nara. 

Dos camps d’entrenament

L’FCBEscola Nara compta amb dos camps d’entrenament anomenats Ikoma Class i Tawaramoto Class. El primer, situat a Ikoma-shi, és un camp de gespa artificial, amb il·luminació nocturna, aparcament i graderia, disponible dilluns, dimecres i dijous. Pel que fa al segon, es troba a Tawaramoto, també és de gespa artificial, i compta amb unes característiques similars. En aquest cas, les classes tenen lloc dimarts i divendres.

Trenta-nou FCBEscoles ja en funcionament en els cinc continents

L’FCBEscola és el model d'escola de futbol pròpia del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les FCBEscoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats. 

Actualment el FC Barcelona disposa d'un total de 39 FCBEscoles ja en actiu, més de 180 campus i 50 clínics, amb una presència en més de 40 països dels cinc continents i amb la participació de més de 40.000 nens i nenes entre les diferents activitats que es promouen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut