Cap de setmana de profit al planter femení

Tres victòries i una derrota és el balanç del cap de setmana a les categories inferiors femenines
Un altre cap de setmana de profit va viure el planter del futbol femení blaugrana. Amb golejades treballades dels tres equips inferiors, el filial va caure en un dels camps més complexos de la categoria, en un nou aprenentatge de les noies dirigides per Jordi Ventura.

Collerense – FCB B (2-0)
En un duel de la part capdavantera de la classificació, el filial va caure en un camp tradicionalment complicat del qual només s’han escapat tres punts aquesta temporada. Els dos equips van fer gala dels seus estils: les catalanes van aconseguir la possessió ràpidament, mentre que les balears esperaven al darrere i buscaven el contracop o les accions d’estratègia. A pilota aturada arribaria l’1-0 al minut 20. El conjunt blaugrana no perdria la cara al partit, ni tan sols amb el segon gol, a la represa. Amb la derrota, el Barça cedeix la segona posició del grup tercer de la Segona Divisió precisament al Collerense.

Juvenil-Cadet – Cerdanyola (4-0)
Una nova treballada victòria per al conjunt dirigit per Kiko Meléndez. Fins al minut 35 no es va desencallar el partit a la Ciutat Esportiva. Un gol de Claudia Gómez obria al marcador, i a la segona meitat Laura Linares (2) i Alicia Infante incrementarien l’avantatge. D’aquesta manera, les blaugranes mantenen la ratxa triomfal i a dos punts del lideratge.

Infantil-Aleví – Igualada (6-2)
També va vèncer amb autoritat el quadre entrenat per Jesús López davant del quart classificat. Un gol matiner de Laia Martret va aplanar el camí. Posteriorment, a partir del segon període, també van marcar Berta Gras (2), Ylenia Estrella, Magalí Capdevila i Laura Lobo. Amb el partit decidit, les visitants van retallar distàncies.

Manu Lanzarote CF – Aleví-Benjamí (0-8)
La golejada del cap de setmana la van tornar a protagonitzar les més menudes. Un gol al primer minut en pròpia porta va començar a decantar la balança. Després d’uns minuts de tempteig, els gols de Tatiana Pérez (2), Celia Segura (2), Gadea Blanco (2) i Lorena Cubo van firmar el contundent triomf de les culers, segones a un punt de l’Espanyol.