FC Barcelona – València CF: Amb sabor a final

FC Barcelona – València CF: Amb sabor a final

(21.30 hores, Gol i Telecinco) Els blaugranes buscaran un resultat positiu en l’anada de semifinals al Camp Nou per intentar apropar l’objectiu de ser a la cinquena final de Copa de manera consecutiva

Dos partits li queden al FC Barcelona per aconseguir un nou bitllet per a la final de la Copa del Rei. El campió de la competició de les últimes tres edicions vol tornar a ser a la final per cinquè any  i assolir el rècord de guanyar-ne quatre consecutives. Però abans de tot això, el Barça haurà d’enfrontar-se al València, rival sempre complicat.

El conjunt xe és un os dur de pelar i enguany és un dels equips privilegiats de la Lliga que ha estat capaç d’esgarrapar-li un punt als de Valverde amb l’empat a Mestalla (1-1). Els precedents, a més, indiquen eliminatòries molt igualades en el passat. En total, blaugranes i xes s’han enfrontat 20 vegades, sent el conjunt culer vencedor en 13 eliminatòries. Les altres set restants han estat per al València. Les dues més recents han estat per al Barça. La més recordada la de fa dues temporades (2015/16) en què els blaugranes no van donar cap opció al conjunt valencià endossant-li un 7-0 històric a l’anada al Camp Nou. Un partit en què Messi i Suárez van sortir de l’Estadi amb una pilota sota al braç cadascú, després de ser els autors d’un hat-trick i un pòquer respectivament.

És conscient el vestidor blaugrana que l’eliminatòria serà complicada. Així ho ha expressat Ernesto Valverde en la prèvia, qui augura 180 minuts molt competits: “El València és un equip que juga molt bé a l’espai, tenen davanters ràpids i surten bé al contracop”. Per aquest partit, el Txingurri que no pot comptar amb els lesionats Dembélé i Vermaelen, ni André Gomes que encara no s’ha recuperat de les molèsties digestives, mentre que tampoc ho farà amb Semedo, descartat per decisió tècnica.

Quatre baixes al València

El València, per la seva banda, tot i arribar a Barcelona en un moment irregular a la Lliga després de deixar-se punts en les últimes jornades, el cert és que tenen potencial suficient per complicar l’eliminatòria. “Ens ha tocat l’equip que, possiblement, estigui més en forma d’Europa, però viatgem a Barcelona amb l’objectiu d’aconseguir un bon resultat”, ha expressat Marcelino en la prèvia del duel. El tècnic asturià no podrà comptar amb Guedes, Murillo, Garay i Kondogbia, però sí que ho podrà fer amb Gabriel Paulista, recuperat de la lesió. Amb tot, a les 21.30 hores, rodarà la pilota al Camp Nou en un autèntic partidàs amb sabor a final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut