El Rei de Copes busca una altra final

El Rei de Copes busca una altra final

El Barça Lassa s’enfronta al Movistar Inter (21 h, Palau Blaugrana, BarçaTV) en la tornada de la semifinal de la Copa del Rei amb l’eliminatòria del tot oberta després del 4-4 del partit d’anada a Torrejón

Després de tres anys d’absència, el Barça Lassa buscarà aquesta nit el bitllet per disputar una nova final de la Copa del Rei de futbol sala. Després de l’empat de l’anada a Torrejón (4-4), l’eliminatòria es resoldrà al Palau en un partit de tornada a cara o creu contra el Movistar Inter (21 h, Palau Blaugrana, BarçaTV). En joc, un lloc per a la final del 5 de maig, amb seu encara per decidir.

El Barça, amb cinc baixes

El conjunt blaugrana afronta la semifinal amb cinc baixes per lesió. L’última, la del colomenc Adolfo, que té un trencament fibril·lar al gluti major esquerre. Tampoc podran jugar ni Lozano, ni Aicardo, ni Roger, ni Rafa López, encara en ple procés de recuperació. Al seu lloc, Andreu Plaza ha convocat els jugadors del filial Xavi Cols i Luis Garcia.

L’Inter, sense Ricardinho

Per la seva banda, el Movistar Inter tampoc podrà comptar amb Ricardinho per culpa d’un esquinç al turmell esquerre. El portuguès es va lesionar en la final de l’última Eurocopa i ja es va perdre el duel d’anada a Torrejón. En canvi, Jesús Velasco recupera Elisandro.

Paco Sedano, il·lusionat

El capità del Barça Lassa ha guanyat quatre títols de Copa del Rei amb el Barça Lassa: a Toledo (2011), Antequera (2012), Irun (2013) i Bilbao (2014). “És una competició que m’encanta, té un format atractiu, igual que la Copa del Rei de futbol, i s’ha de valorar al mateix nivell que la Copa d’Espanya”, diu Sedano. “És molt difícil de guanyar perquè es juga durant tot l’any i això exigeix ser regulars”, conclou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut