El FC Barcelona jugarà una competició d'eSports

El FC Barcelona jugarà una competició d'eSports

El club blaugrana es converteix en el primer club que participa en la competició organitzada per eFootball.Pro i KONAMI

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb l’empresa eFootball.Pro i KONAMI per participar en la primera edició de la competició que tindrà inici les properes setmanes. Els blaugranes tindran un equip professional que competirà contra altres equips europeus que es donaran a conèixer properament.

D’aquesta manera, el FC Barcelona es converteix en un club pioner dins dels eSports i juntament amb altres clubs de futbol punters europeus formarà part d’aquesta Lliga de PES2018, en què competirà per primera vegada dins el món dels eSports.

Sobre KONAMI

KONAMI Holding Group, fundat el 1973, és una companyia d’entreteniment digital internacional líder que desenvolupa contingut per a mòbils i consoles. L’empresa és coneguda per jocs com el Pro Evolution Soccer i el Metal Gear, entre d’altres. KONAMI i el FC Barcelona són socis des que al juliol del 2016 Konami es va convertir en Premium Partner del Club.

Sobre eFootball.Pro

eFootball.Pro és un companyia d’eSports, promotora de competicions i creadora de continguts. El seu objectiu és proveir els aficionats de l’evolució de l’espectacle social del futbol tradicional. L’empresa va ser fundada el 2016 per Gerard Piqué i està dirigida per Javier Alonso. La companyia, que té seu a Barcelona, està composta per 50 professionals de diversos camps com la tecnologia, el futbol i els eSports.

Sobre els eSports

Els eSports és el nom que s’utilitza per parlar de les competicions de videojocs, que els últims anys s’han convertit en esdeveniments d’una gran popularitat arreu del món. El seguiment d’aquesta modalitat ha crescut considerablement i els grans tornejos són capaços de reunir grans quantitats d’espectadors per veure en persona les competicions, a més de la possibilitat de seguir-los online.

Declaracions del vicepresident de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo:

“El Barça està atent al que succeeix en aquest món global i tecnològic, i davant de la important penetració i creixement dels eSports, enceta el seu camí per ser també líder en aquest àmbit. El FC Barcelona, seguint amb el seu esperit innovador, ha decidit participar en una competició pionera en el món dels eSports, de la mà dels millors partners, Konami i eFootball.Pro. Estem segurs que aquesta competició continuarà fent sentir orgullosos els socis i culers d’arreu del món seguidors dels eSports”.

Declaracions del fundador d’eFootball.Pro, Gerard Piqué:

“Com a jugador, estic emocionat que el meu club hagi decidit entrar als eSports i s’uneixi a aquest projecte innovador que estem preparant conjuntament amb KONAMI. El Barça serà capaç de contribuir amb els seus valors a la competició i estic segur que serà un gran rival per a la resta d’equips. Per la nostra part, des de eFootball.Pro ens unim al Club en aquesta nova aventura al món digital i els guiarem perquè puguin fer que els seus aficionats s’emocionin com fan amb la resta dels seus esports”.

Declaracions del director de Marca i Desenvolupament de negoci de Konami Digital Entertaintment BV, Jonas Lygaard:

“Estem extremadament emocionats de tenir un dels millors clubs del món, el FC Barcelona, unint-se a la lliga i per primera vegada entrant al mercat dels eSports amb la plataforma del Pro Evolution Soccer. Aquest acord ens permetrà estar a un altre nivell professional i donarà als aficionats l’oportunitat de competir i representar oficialment el FC Barcelona en un dels millors escenaris mundials”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut