Valverde:

Valverde: "És un gran repte enfrontar-me a Conte"

"Estem desitjant començar, la Champions sempre té una aura especial que fa que tothom tingui ganes de jugar partits com aquest", ha recalcat també el tècnic blaugrana

Torna la Champions amb el Barça visitant Stamford Bridge per enfrontar-se al Chelsea en els vuitens de final (20.45 hores, TV3). El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha destacat en la roda de premsa prèvia al partit: "Estem desitjant començar, fa molt de temps que esperem aquest partit". "La Champions té una aura especial que fa que tothom tingui ganes de jugar partits com aquest, però serà una eliminatòria complicada davant un rival molt difícil", ha afegit.

A més, el tècnic blaugrana s'ha desfet en elogis cap a l'entrenador 'blue', Antonio Conte: "És un dels millors entrenadors del món. Compta amb un currículum extraordinari, no només pel que ha demostrat al Chelsea, també a la Juventus i a la selecció italiana. Els seus equips són sempre molt treballats, tots saben el que han de fer". "Per a mi és un gran repte enfrontar-me a un equip dirigit per ell", ha apuntat Valverde.

"Arribem bé físicament, és important arribar a aquests partits amb bones sensacions"

Pel que fa a les sensacions, el tècnic culer destaca: "Arribem bé físicament, hem guanyat l'Eibar i sempre és important arribar a aquests partits amb bones sensacions". A més, ha afegit: "És un gran repte per a nosaltres poder passar l'eliminatòria. És difícil marcar fora de casa en aquesta competició, però tractarem de canviar la dinàmica malgrat la potència i el nivell físic del rival. El Chelsea té un gran bloc, una manera de jugar molt clara i mecanitzada i defensa bé. A més, poden sorprendre a la contra perquè tenen grans jugadors com Hazard, Morata i Pedro".

Finalment, Valverde ha parlat sobre el sistema de Chelsea: "Tenen una manera de jugar molt marcada, ho hem de tenir en compte. Els mecanismes són diferents, de la mateixa manera que ells tindran en compte la nostra manera de jugar. Intentaran imposar la seva manera de joc, però nosaltres també". Valverde ha conclòs ressaltant també el gran moment dels anglesos: "Els equips de la Premier estan fent una gran Champions, i no cal oblidar que juguem contra l'actual campió de Lliga anglès".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut