Cesc i Pedro preveuen una eliminatòria igualada

Cesc i Pedro preveuen una eliminatòria igualada

En una conversa amb els mitjans del Club, el migcampista d’Arenys ha destacat l’actual bon nivell de joc blaugrana, mentre que el canari ha recordat el gol d’Iniesta a Stamford Bridge

El Chelsea - Barça serà un duel especial per a Pedro i Cesc. El canari s’enfrontarà per primer cop amb el conjunt blaugrana, mentre que Cesc ja va fer-ho en la seva etapa com a jugador de l’Arsenal. Els dos futbolistes formats a la Masia han coincidit en el fet que serà una eliminatòria molt igualada, i han destacat la importància de deixar la porteria a zero en el partit d’anada a Londres. “Haurem de fer dos partits molt intensos per poder passar”, ha expressat Cesc Fàbregas en una entrevista per als mitjans del Club, mentre que Pedro ha subratllat que “serà una eliminatòria molt bonica i difícil per als dos equips”.

Els dos integrants del conjunt londinenc han destacat la rellevància de Leo Messi al conjunt blaugrana. “Juguem contra un gran equip amb el millor jugador del món”, ha ressaltat Fàbregas. Per la seva banda, Pedro ha volgut recordar l’emotiu gol d’Iniesta a Stamford Bridge. “Va ser una bogeria, un moment molt bonic”, ha expressat el canari.

L’hora del te amb Cesc i Pedro

Els exblaugranes han compartit un te mentre explicaven com és la seva vida a Londres en una entrevista per a Barça TV. Els dos jugadors del conjunt londinenc han comentat aspectes com l’adaptació a la ciutat i què és el que més troben a faltar vivint fora de casa. També han destacat com viuen el futbol a Anglaterra i les diferències entre jugar a Stamford Bridge o fer-ho al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut