El Sergi Roberto més influent

El Sergi Roberto més influent

El futbolista de Reus ja suma set assistències i un gol, els seus millors números amb el primer equip del FC Barcelona en aquest punt de la temporada

Sergi Roberto és una de les peces fonamentals del FC Barcelona. Ho diuen les seves actuacions, però també el seu creixement aquestes últimes temporades. Especialment en les últimes tres, quan ha passat a tenir un protagonisme destacat. A més, aquest any el de Reus està participant més en la faceta ofensiva, on està sent més influent. Set assistències i un gol des de l'agost així ho indiquen, més encara si ho compares amb les dades dels últims dos anys.

Encara que sí que és cert que el nombre de partits jugats en aquest punt de la temporada és molt similar, la participació en la fabricació del gol canvia més. Referent als números que es veuen a la taula, cal tenir en compte que la temporada 2015/16 es va jugar la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs, fet que no es dona en els altres dos cursos.

  PARTITS JUGATS GOLS ASSISTÈNCIES
2015/16 31 1 5
2016/17 27 0 4
2017/18 30 1 7

 

Creixement imparable

Amb 14 anys Sergi Roberto va arribar a la Masia del FC Barcelona per trepitjar amb força les categories inferiors. El migcampista es va consolidar etapa rere etapa fins a arribar a convertir-se en una peça fixa en l'esquema del filial la temporada 2009/10, en aquell temps dirigit per Luis Enrique Martínez. Després d'esdevenir un referent en el futbol blaugrana a Segona Divisió, Sergi Roberto va fer el salt definitiu a Primera durant l'estiu del 2013.

Des de llavors, ja han passat cinc anys. Encara que al principi li va costar, la seva reconversió al lateral -precisament amb el mateix entrenador amb el qual va coincidir al Barça B- l’ha fet passar a ser cada vegada més imprescindible. Recentment renovat fins al 2022, i amb 26 anys acabats de fer, el seu palmarès també és brillant: 4 Lligues, 4 Copes, 2 Champions, 2 Supercopes d'Europa, 4 Supercopes d'Espanya i 2 Mundials de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut