Acord per a la renovació del contracte de Sergi Roberto fins al 2022

Acord per a la renovació del contracte de Sergi Roberto fins al 2022

L’heroi de la remuntada contra el PSG tindrà una clàusula de rescissió fixada en 500 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Sergi Roberto han arribat a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2022. La clàusula de rescissió queda fixada en 500 milions d’euros.

En els pròxims dies s’anunciarà quan tindrà lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte que lligarà el jugador format a la Masia amb el Club durant el que resta de temporada i els propers 4 anys.

Blaugrana des de la Masia

Amb només 14 anys Sergi Roberto va arribar a la Masia del FC Barcelona procedent del Nàstic de Tarragona. Després de passar per les diverses categories inferiors, va debutar oficialment amb el primer equip blaugrana el 10 de novembre del 2010 en un partit de Copa al Camp Nou contra el Ceuta (5-1). Des de llavors, va alternar el filial culer amb el primer equip fins que va fer el salt definitiu a Primera Divisió a l’estiu del 2013.

Sergi Roberto ho ha guanyat tot com a blaugrana, i mostra un palmarès envejable. El polivalent jugador reusenc ha aconseguit 4 Lligues, 2 Lligues de Campions, 4 Copes del Rei, 4 Supercopes d’Espanya, 2 Supercopes d’Europa i 2 Mundials de Clubs. A més, ha disputat 178 partits i ha anotat 7 gols. Aquesta temporada està sent un dels jugadors més utilitzats per Ernesto Valverde, amb 25 partits jugats.

Heroi d’una remuntada impossible

La nit més recordada de Sergi Roberto és la del Barça-PSG de la temporada passada. El 8 de març del 2017 el ‘20’ blaugrana va anotar el sisè gol d’un partit de tornada que permetia aixecar el 4-0 advers de l’anada, diana que el va convertir en heroi d’una remuntada que semblava completament impossible i que va convertir-se en un fenomen viral mundial.

Cal recordar que aquest dijous s’anunciava també l’acord de renovació del contracte de Gerard Piqué, que també serà blaugrana fins al 2022.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut