Valverde: “El Getafe és un equip perillós”

Valverde: “El Getafe és un equip perillós”

El tècnic barcelonista ha alertat sobre la dificultat del partit de diumenge: “El Getafe és un equip al qual li fan molt pocs gols, i generalment aquests partits ens costen”

Torna la Lliga per al FC Barcelona després d’haver-se classificat per a una nova final de Copa del Rei. Ara els culers rebran el Getafe en la 23a jornada del campionat de Lliga per intentar continuar augmentant la ratxa de jornades consecutives sense perdre. El tècnic barcelonista, Ernesto Valverde, ha destacat en roda de premsa: “És un partit molt perillós, pel rival i per la nostra situació, ja que venim de jugar dijous”. “El Getafe és un rival al qual li fan molts pocs gols fora de casa i que es defensa bé; generalment aquests partits ens costen”.

El tècnic blaugrana ha recordat el duel de la primera volta: “Al Colisseum Alfonso Pérez vam tenir moltíssima dificultat, amb un marcador advers que vam haver de remuntar”. A més, Valverde ha fet una crida a l’afició perquè vingui al Camp Nou: “Esperem que la nostra gent estigui amb nosaltres, arriben els moments decisius i aquests partits els hem de tirar endavant. El Getafe és un rival molt incòmode, que ven cara la seva derrota i que ha perdut pocs partits fora de casa”.

Pel que fa als noms propis, l’entrenador blaugrana ha explicat: “En Dembélé tenim posades moltes esperances, ens aportarà coses en aquesta fase de la competició en què tot comença a ser decisiu”. “Fa dies que s’entrena amb el grup, hi haurà d’entrar a poc a poc, però pensem que el dia de demà és un bon moment per ser-hi”, ha afegit. Quant a Vermaelen, ha afirmat: “Està en l’última fase de la recuperació. Al llarg de la setmana pensem que podrà tornar al grup”.

Finalment, Valverde també ha parlat de la Copa: “El nostre treball era classificar-nos per a la final, i així ho hem fet. La seu de la final? L’ideal seria saber on es podria jugar i així evitar especulacions, però no és una de les meves preocupacions principals”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut