Ousmane Dembélé, novetat a la convocatòria

Ousmane Dembélé, novetat a la convocatòria

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista per enfrontar-se aquest diumenge (16.15 hores) al Getafe en la 23a jornada del campionat, en què destaca el retorn del francès

Després de certificar l’accés a una nova final de Copa del Rei, els culers tornen a la Lliga per continuar augmentant l’espectacular ratxa de partits invictes. I és que els blaugranes encara no han perdut cap partit de Lliga aquesta temporada, i ja acumulen 22 jornades consecutives sense derrotes. Ara els barcelonistes reben la visita del Getafe en la 23a jornada del campionat (diumenge, 16.15 hores) en un matx que tancarà una setmana frenètica.

Per a aquest partit Ernesto Valverde no podrà comptar amb el sancionat Samuel Umtiti ni amb el lesionat Thomas Vermaelen. A més, per decisió tècnica han quedat fora Denis i André Gomes. Tot i així, Ousmane Dembélé ha rebut l'alta mèdica després de la seva lesió i ha entrat a la convocatòria. Així doncs, la llista de 18 convocats la formen: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal i Yerry Mina.

Abans, nova sessió preparatòria

Abans de conèixer la llista de convocats, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el que ha estat el darrer entrenament abans de rebre el Getafe. A la sessió també hi ha participat el jugador del Barça B Adrià Ortolá. Quant a Gerard Piqué, ha fet treball específic al gimnàs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut