El Chelsea goleja abans de rebre el Barça (4-0)

El Chelsea goleja abans de rebre el Barça (4-0)

L’equip d’Antonio Conte ha superat el Hull City en el partit de vuitens de final de la FA Cup a Stamford Bridge abans d’enfrontar-se al FC Barcelona el proper dimarts a la Lliga de Campions

El Chelsea, proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, ha golejat aquest divendres al Hull City en el partit de vuitens de final de la FA Cup (4-0) i passa a la següent ronda. Els d’Antonio Conte no han donat cap opció al rival en un partit en què Willian, el jugador més destacat del partit, ha avançat als blues. I és que el Chelsea no ha tingut gairebé dificultats per imposar-se i abans del descans ja ha deixat liquidada l’eliminatòria gràcies als gols de Willian, amb un doblet, de l’exblaugrana Pedro que ha marcat després d’una assistència del també exblaugrana Cesc Fàbregas, i de Giroud.

Un 4-0 que ha servit per passar a la següent ronda de la FA Cup i centrar-se en el partit de dimarts davant el Barça de Valverde que abans, haurà d’afrontar aquest dissabte un partit important a la Lliga davant l’Eibar a Ipurua.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut