Ernesto Valverde: “El Girona és un equip amb espurna”

Ernesto Valverde: “El Girona és un equip amb espurna”

“És un derbi, ells estan fent una temporada increïble i són l’equip revelació del campionat”, ha destacat el tècnic blaugrana a la roda de premsa prèvia

El FC Barcelona rep aquest dissabte el Girona al Camp Nou (20.45 hores). Es tracta d’una visita històrica, ja que serà el primer partit entre tots dos conjunts a l’Estadi. El tècnic Ernesto Valverde ha elogiat el Girona, equip que està fent un curs espectacular amb uns números molt bons: “El Girona és un equip amb espurna, que sempre va cap endavant, que no es replega al darrere i que intenta intimidar-te”.

El Txingurri ha elogiat els grans números de l’equip dirigit per Pablo Machín, situat a la vuitena plaça de la classificació i a prop de les posicions europees: “És un derbi i estan fent una temporada increïble. Són un equip recent ascendit i sense dubte són l’equip revelació del campionat”. “Tenen una manera molt clara de jugar i són reconeixibles sempre, i tenen jugadors molt bons al contracop, com Stuani i Portu, que estan en un gran moment de forma”, ha asseverat el tècnic culer, que també ha volgut destacar el sistema de joc: “Tenen un sistema molt especial i que és semblant al del Chelsea. M’ha cridat l’atenció que hi ha molts equips que s’han d’adaptar i posar mecanismes per combatre el que promouen ells”.

“Ve una setmana amb nou punts en joc que ens diran molt. Volem arribar al partit contra l’Atlètic mantenint l’avantatge que tenim”

Aquest dissabte el Barça inicia una setmana decisiva amb tres partits. Primer rebrà el Girona al Camp Nou, visitarà Las Palmas dijous, i el diumenge dia 4 rebrà l’Atlètic de Madrid, segon classificat. Valverde considera que aquesta setmana és molt important: “Ens juguem nou punts i sabem la importància que tenen. Queden 14 partits per finalitzar la Lliga, i tres ens els ventilem aquesta setmana. Aquests 9 punts ens diran molt i el primer pas és contra el Girona. És un moment de la temporada en què els punts són cada cop una mica més importants”.

“És una benedicció tenir Sergi Roberto”

Valverde ha aprofitat també la roda de premsa per valorar què li aporta Sergi Roberto com a tècnic aprofitant que el de Reus va renovar amb el FC Barcelona el passat dijous fins al 2022: “És un jugador que s’adapta a jugar al darrere, que té una sortida clara per dins i per fora, que sap jugar d’esquenes, que domina el joc de posició i, sobretot, que té un compromís i una voluntat amb aquest equip espectaculars. Ha aconseguit ser un jugador molt important a dins del vestidor i està a un nivell altíssim. És una benedicció tenir Sergi Roberto”, ha sentenciat el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut