Visita de dues universitats pioneres en carrera dual

Visita de dues universitats pioneres en carrera dual

La Universitat de Brussel·les i la Universitat Autònoma de Barcelona han volgut conèixer de primera mà com el programa Masia 360 ajuda els joves esportistes del FC Barcelona a compaginar estudis i esport

El programa Masia 360 del FC Barcelona s’està convertint en un referent en la formació de persones a través de l’esport. Aquests darrers dies han estat dues universitats les que s’han apropat a la Masia per conèixer de primera mà com es treballa la carrera dual des del Servei d’Atenció Integral de l’Esportista. Paul Wylleman, expert en assessorament del desenvolupament professional dels esportistes d’elit i màxim responsable de l’equip d’investigació Topsport, de la Universitat de Brussel·les, i Miquel Torregrosa, coordinador de l'equip d’investigació del Grup d’Estudis de Psicologia de l’Esport de la Universitat Autònoma de Barcelona, han conegut de primera mà com el programa Masia 360 ajuda els joves esportistes del FC Barcelona a compaginar estudis i esport.

Totes dues universitats, autèntiques referències mundials, van venir a la Masia acompanyats per Susana Regüela, cap de formació del CAR de Sant Cugat, i el seu equip del Servei d’’Atenció a l’Esportista. Les reunions es van centrar en un intercanvi d'informació amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes per poder enriquir-los. En el cas de Masia 360 van ser els tutors membres del Servei d’Atenció Integral de l’Esportista els encarregats d’explicar com treballa el FC Barcelona en un bon moment per a la carrera dual, ja que mai s’havien tingut tants jugadors universitaris com aquesta temporada a les seccions professionals de futbol, tant masculí com femení, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut