Xavi Pascual: “L’únic que està sota el nostre control és el nostre partit”

Xavi Pascual: “L’únic que està sota el nostre control és el nostre partit”

Abans de conèixer l’empat del Nantes, que fa que el Barça Lassa depengui d’ell mateix per assolir la segona posició, el tècnic ha afirmat que l’equip ha plantejat el partit contra el Pick Szeged per guanyar independentment de l’altre resultat

El Barça Lassa juga aquest diumenge (19.15 hores) l’últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions al Palau Blaugrana. El conjunt barcelonista ja sap que depèn d’ell mateix per ser segon del grup A després de l’empat del Nantes a la pista del Rhein-Neckar Löwen (30-30), i necessita guanyar per igualar els 20 punts del conjunt francès. Així, amb el goal average a favor, els de Xavi Pascual superarien el Nantes i s’assegurarien jugar els partits de tornada dels vuitens i dels hipotètics quarts de final al Palau Blaugrana.

Abans de saber el resultat del Nantes, el Barça Lassa ha fet l’últim entrenament previ a la visita del Pick Szeged, i Xavi Pascual ha atès els mitjans en acabar la sessió. El tècnic ha destacat que l’equip ha plantejat el duel per guanyar “passi el que passi amb el Nantes”. “L’únic que està sota el nostre control és el nostre partit”, ha afegit. Pascual ha afirmat: “Els altres no poden marcar la feina del nostre equip”. A més, ha tret importància a la posició final: “Si quedem segons, bé; si quedem tercers, també”.

Amb la victòria com a únic objectiu, el tècnic blaugrana ha recordat que el Pick Szeged “va demostrar que ens poden guanyar”, ja que en el duel d’anada els hongaresos es van imposar per 31-28. “Hem de fer les coses bé per guanyar”, ha afegit Pascual, que ha destacat l’entrenador, Juan Carlos Pastor, com la gran amenaça del rival d’aquest diumenge. “No tenen opcions de moure’s de la cinquena posició, però ningú ve al Palau a passar l’estona”, ha sentenciat el tècnic culer.

Amb el resultat del Nantes, les opcions del Barça Lassa d’assaltar la segona posició en l’última jornada passen únicament per guanyar el Pick Szeged. El Palau tornarà a ser decisiu per assegurar-se el factor pista en les dues eliminatòries en el camí cap a la Final Four de Colònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut