Les opcions del Barça Lassa de ser segon de grup

Les opcions del Barça Lassa de ser segon de grup

Els blaugranes disputen l’última jornada de la fase de grups al Palau contra el Pick Szeged amb la possibilitat de superar el Nantes i tenir el factor pista a favor a vuitens i a quarts de final

La fase de grups de la VELUX EHF Champions League arriba a la seva fi, i el Barça Lassa lluita per les últimes opcions d’acabar en segona posició. Els blaugranes tancaran la primera fase rebent el MOL-Pick Szeged aquest diumenge (19.15 hores) al Palau Blaugrana, i sabent el resultat del seu rival directe a la classificació, el Nantes. El conjunt francès (19) ocupa la segona posició amb un punt més que els barcelonistes (18), i encara opta a la primera, ara per al Vardar (20).

El partit del Nantes a la pista del Rhein-Neckar Löwen –quart classificat amb 16 punts– marcarà les opcions del Barça Lassa d’assaltar la segona plaça. Si els francesos no guanyen a Mannheim, els culers s’assegurarien el segon lloc si superessin el Pick Szeged al Palau, ja que tenen el goal average favorable.

El Pick Szeged, entrenat pel tècnic espanyol Juan Carlos Pastor, ja té el bitllet per als vuitens de final assegurat. L’equip hongarès serà cinquè del grup A, ja que té un ampli marge respecte del seu perseguidor. Tot i així, cal recordar que el Barça Lassa va caure en el duel de la primera volta a Szeged (31-28).

Així doncs, el Palau tornarà a tenir un paper clau en les opcions finals del Barça Lassa. I és que, en cas de quedar segon de grup, el conjunt de Xavi Pascual s’asseguraria el factor pista tant als vuitens de final com en uns hipotètics quarts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut