Amb la moral ben alta per a Cartagena

Amb la moral ben alta per a Cartagena

Pesa més l’optimisme després d’eliminar el Movistar Inter a la Copa del Rei que no pas l’absència de Ferrao i les sis baixes de cara al partit contra el Plásticos Romero Cartagena (dissabte 03/03, 16.30 h, Teledeporte)

A falta de només vuit jornades per acabar la Lliga regular, el Barça Lassa visita la difícil pista del Plásticos Romero Cartagena amb l’obligació de guanyar i continuar pressionant el líder, el Movistar Inter. El partit arriba marcat per dos fets importants: el primer, la injecció de moral que va suposar el triomf en l’eliminatòria de Copa del Rei contra l’Inter; i el segon, l’absència de Ferrao i les sis baixes que té l’equip per al duel a Cartagena.

Compte amb el Cartagena

El conjunt que entrena Juan Carlos Guillamón està completant una temporada extraordinària. S’han classificat de manera brillant per jugar la Copa d’Espanya, i ara mateix són vuitens a la classificació, amb només dos partits perduts a casa en tota la temporada. A més, ja han avisat del que són capaços després de superar a domicili l’Osasuna Magna ara fa tot just quinze dies (2-5) i d’eliminar el ElPozo als vuitens de la Copa del Rei.

Andreu Plaza i Joao, optimistes

Andreu Plaza fa una diferència entre la situació anímica i la situació física de l’equip. “Físicament l’equip està justet per culpa de les baixes i ens hem de regular molt bé, perquè tenim la Copa d’Espanya aquí mateix i és un objectiu prioritari per a nosaltres”, reconeix Plaza. En canvi, el tècnic destaca la moral alta de l’equip després d’eliminar el Movistar Inter: “Hem fet un primer pas i això ens dona confiança per al que vindrà”. Sobre el Cartagena, Plaza avisa que “és una pista complicada amb una afició que pressiona molt, i el Cartagena és un equip compensat amb una bona plantilla i que està fent les coses molt bé aquesta temporada”.

Per la seva banda, Joao Batista adverteix que “tocarà suplir les baixes amb esperit de lluita i ambició, igual que va passar contra l’Inter”. Joao reconeix que es troba en un bon moment i amb confiança. “Les lesions ens han obligat a donar un plus i fer un pas endavant”, explica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut