Xavi Pascual: “El Logronyo ha millorat molt”

Xavi Pascual: “El Logronyo ha millorat molt”

El tècnic blaugrana creu que el rival d’aquest dimecres (20.30 h) al Palau ha tingut una evolució des de l’inici de temporada i espera un triomf “que apropi la Lliga”

Sense pràcticament temps per pair el triomf contra el Pick Szeged a la Champions i la classificació en segona posició del grup A, el Barça Lassa torna a activar el xip de la Lliga Asobal per rebre aquest dimecres (20.30 hores) el BM Logronyo La Rioja. El partit de la jornada 21 arriba abans d’uns dies de què l’equip disposarà per descansar i preparar el tram final de temporada, i Xavi Pascual vol encarar-lo amb una victòria més sota el braç. El tècnic blaugrana ha atès els mitjans després de l’últim entrenament previ, i ha assegurat que “la Champions ja és passat”. Els blaugranes buscaran un triomf que “pot apropar la Lliga”, ja que l’equip és líder destacat de la classificació amb 39 punts −12 més que el segon classificat.

El BM Logronyo La Rioja visitarà el Palau en cinquena posició i en plena lluita per les posicions capdavanteres. El rival del Barça Lassa ha sumat 20 dels últims 24 punts en joc, i ha millorat els resultats que va aconseguir a l’inici de curs. A aquesta ratxa s’hi ha referit també Xavi Pascual: “Han mostrat molt bona forma des que han tornat de l’aturada, i ja al final de la primera volta van estar molt bé”. “L’equip no té res a veure amb el que va començar la temporada”, ha afegit.

Tot i el bon moment que viu el Barça Lassa, el tècnic culer ha advertit que hauran d’estar molt atents davant d’un equip “capaç de generar molts problemes”. Pascual ha explicat que el Logronyo “és un equip tàcticament molt ric” i que “tenen jugadors importants en totes les posicions”.

Un cop passi aquest partit, el Barça Lassa tindrà uns deu dies sense competició, durant els quals els jugadors podran descansar abans de començar a preparar l’últim tram de la temporada, amb les eliminatòries de la Lliga de Campions, el desenllaç de la Lliga Asobal i la disputa de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut