Canon Medical Systems visita els Serveis Mèdics del FC Barcelona

Canon Medical Systems visita els Serveis Mèdics del FC Barcelona

Una delegació de l’empresa nipona s’ha desplaçat fins a la Ciutat Esportiva per conèixer de prop els Serveis Mèdics del Club

Una delegació de Canon Medical Systems va visitar aquest diumenge els Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La trobada entre representants de l’empresa nipona i membres de l’àrea mèdica del Club ha comptat amb la presència del directiu Pau Vilanova, que va rebre els convidats i els va acompanyar durant la seva visita.

La delegació de Canon Medical Systems va estar encapçalada per Mark Holmshaw, president de Canon Medical Systems Europe; i conformada per Nobuyuki Hatakeyama, vicepresident de Canon Medical Systems Europe; Kazufumi Ishiyama, director de Màrqueting Estratègic Global de Canon Medical Systems Corporation; Manel Rodríguez, director general de Canon Medical Systems Iberia, i Ferran Hernández, director de Màrqueting de Canon Medical Systems Iberia.

Els convidats van visitar les instal·lacions dels Serveis Mèdics del Club guiats pel Dr. Ramon Canal, director de Ciències de l’Esport del FC Barcelona. El motiu de la visita va ser formalitzar el canvi de nom de l’empresa, ja que l’any 2017 Toshiba Medical Systems va ser adquirida pel grup Canon i des del 4 de gener del 2018 l’empresa ha passat a anomenar-se Canon Medical Systems.

Tot i el canvi de nom, l’equip, els serveis i la tecnologia continuen sent els mateixos, i Canon Medical Systems es manté com a patrocinador oficial del FC Barcelona de sistemes mèdics. El Club continua tenint accés als departaments de Canon Ultrasound i MRI Engineering, els quals subministren els últims avenços en diagnòstic per la imatge, el suport i el consell per als doctors del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut