Liceo – Barça Lassa: Repartiment de punts (2-2)

El duel entre el primer i el segon classificat de l’OK Lliga acaba amb un empat a dos gols i, amb el triomf del Reus Deportiu, s’ajusta la part alta de la classificació

Empat que ho deixa tot igual entre Barça Lassa i Liceo (2-2). El duel entre els dos primers classificats ha acabat amb igualtat després que el conjunt local repliqués la diana de Barroso a la primera part i de Gual a la segona, de manera molt ràpida. Amb aquest empat, els dos equips segueixen separats per dos punts a la classificació després d’un duel amb oportunitats per als dos conjunts però amb molta igualtat. El partit ha acabat amb la protesta de l'equip i el públic local per un gol del Liceo a falta d'un segon que s'ha anul·lat correctament perquè cap jugador ha tocat la bola després del xut.

El partit s’ha iniciat amb els dos conjunts sense arriscar massa i amb el Liceo molt ben tancat. Als 10 minuts una acció embolicada ha provocat la blava als locals Dava Torres i Edu Lamas i al blaugrana Matías Pascual. Pablo Álvarez no ha pogut transformar la falta directa que hagués situat als d’Edu Castro per davant en el marcador. Tot i així, Barroso no ha perdonat pocs segons després.

Amb un xut de pala a l’escaire el blaugrana ha avançat al Barça Lassa en el marcador. El conjunt local, però, ha aconseguit empatar ràpidament amb una diana de l’exblaugrana Sergi Miras en una acció culminada dins l’àrea. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Rèplica molt ràpida del Liceo

La segona meitat s’ha iniciat amb el joc més calmat i seria el Barça qui s’avançaria novament en el marcador. Els d’Edu Castro han marcat l’1-2 en una bola que ha aturat el porter Malian i que ha rebotat als peus d’Edu Lamas. Els àrbitres han donat el gol al blaugrana Marc Gual.

De manera paral·lela a la primera meitat, el Liceo ha reaccionat ràpidament en la propera jugada amb un gol de Carlo Di Benedetto. El matx ha deparat oportunitats per als dos conjunts, però la més clara ha estat per Lucas Ordóñez, amb una falta directa per la desena falta gallega, però el porter Malian ha aturat.

Al final del matx repartiment de punts que deixa als blaugranes amb 57 punts, dos més que el Liceo (55) i tres de marge respecte el Reus Deportiu (54), rival del Barça Lassa aquest dissabte 17 de març al Palau Blaugrana (18.00 hores).