FC Barcelona B - Numància: Empat agredolç (2-2)

FC Barcelona B - Numància: Empat agredolç (2-2)

Els blaugranes no poden endur-se un partit que guanyaven quan s’havien sobrepassat els 90 minuts reglamentaris

El Barça B empata contra el Numància un partit que al temps afegit tenia guanyat (2-2). Havia pogut fer el més difícil, que és avançar-se 2-0, però no ha pogut mantenir el resultat i ha rebut el cop dur passat el minut 90. Un relat blaugrana que s’ha explicat a partir de la figura d’Aleñá, tot i que no ha estat suficient. El ‘10’ blaugrana, que ha actuat com a interior, no només ha imposat la seva filosofia sobre el terreny de joc del Mini, sinó que també ha estat l’autor d’un gol i una assistència pel talentós Abel Ruiz.

Amb paciència arriba el gol

El Barça B ha dominat l’esfèric. Davant una defensa numantina avançada, el punt iniciàtic del joc blaugrana s’ha concretat en els centrals, David Costas i Cuenca, que han buscat constantment donar sortida al joc a partir d’Aleñá. Ara bé, poc s’ha pogut filar amb els atacants en zona de perill. Els extrems, Nahuel i Ballou, han rebut la pilota molt allunyats de la porteria rival i Abel Ruiz ha pugnat per generar les ocasions barcelonistes, concretades una vegada superada la primera mitja hora de joc.

Precisament, l’origen del gol culer s’ha creat a les botes del davanter centre. Després d’una jugada individual ha filtrat una pilota per a Ballou, que ha forçat un penal que ha suposat l’1-0. Aleñá ha transformat el llançament des dels 11 metres. D’aquesta manera, el ‘10’ del Barça B, màxim golejador culer en Lliga, ha marcat el seu novè gol.

S’escapa el triomf

A partir d’aquí, l’elenc visitant ha intentat empatar el matx abocant-se a l’atac. Des d’una hermètica defensa, els blaugranes han centrat tots els seus esforços a atacar els espais del Numància. I, d’aquesta manera, ha arribat la diana que ha semblat aplanar el triomf barcelonista. Aleñá, omnipresent en tot el camp del Miniestadi, ha deixat sol Abel Ruiz, que no ha perdonat sol davant el porter per situar el 2-0.

Amb la segona diana, la pilota ha tornat a ser culer fins que a l’equador de la segona meitat els visitants han marcat el 2-1, obra de Pere Milla. A partir d’aquest moment, els culers han cedit territori i protagonisme atacant. Les pinzellades d’Aleñá han donat moments d’aire als de Gerard López, que no han pogut resistir el resultat favorable. La mala notícia ha arribat al Miniestadi en el temps afegit, quan Diamanka ha situat el 2-2 final. Així doncs, el Barça B, amb un sabor agredolç, ha sumat el seu dotzè empat a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut