La convocatòria per rebre l’Atlètic de Madrid

La convocatòria per rebre l’Atlètic de Madrid

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de 18 convocats per afrontar el crucial partit de Lliga davant el conjunt matalasser al Camp Nou (16.15 hores)

La Lliga no s’atura. Després de vèncer amb contundència el Girona (6-1) i d’empatar a Gran Canària (1-1), els culers tanquen una setmana frenètica a la competició domèstica rebent la visita de l’Atlètic de Madrid al Camp Nou (diumenge, 16.15 hores). Blaugranes i matalassers, primers contra segons, es veuen les cares en un partit crucial per al desenllaç de la Lliga, en què actualment els de Valverde avantatgen els de Simeone en 5 punts.

Per a aquest matx el tècnic barcelonista no podrà comptar amb el lesionat Nelson Semedo. A més, han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Denis, Aleix Vidal i Yerry Mina. Valverde ha donat a conèixer la llista de 18 convocats, que és la següent: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Umtiti i Vermaelen.

Darrer entrenament abans del matx

A més, aquest dissabte els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el matx contra l’Atlètic de Madrid. A la sessió, que ha estat el darrer entrenament de la setmana, també hi ha estat present el porter del Barça B Jokin Ezkieta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut