La Supercopa de Catalunya, en directe pels canals oficials del Club

La Supercopa de Catalunya, en directe pels canals oficials del Club

El Barça-Espanyol es podrà seguir per streaming a través de Barça Video al web del Club i als canals oficials del Club de Facebook i YouTube, a més de Barça TV

Aquest dimecres 7 de març (18.45 hores), el FC Barcelona i l’RCD Espanyol es veuran les cares a la final de la Supercopa de Catalunya que es disputarà a Lleida. Un duel que serà el cinquè enfrontament entre tots dos equips aquesta temporada, després dels dos partits a la Copa del Rei (amb un triomf blaugrana i un per als blanc-i-blaus) i els dos a la Lliga (una victòria culer i un empat).

El partit es podrà seguir per streaming a través dels diversos canals oficials del Club: Barça Video al web del Club, Facebook i YouTube, a més de Barça TV. Sense cap limitació geogràfica, el partit estarà disponible en català, castellà i anglès.

Cal recordar que Ernesto Valverde ha convocat un total de 20 jugadors per al matx al Camp d’Esport de Lleida, on trobem vuit futbolistes del primer equip: Cillessen, Denis, Dembélé, Alcácer, Digne, André Gomes, Aleix Vidal i Yerry Mina, a més d’un total de 12 jugadors del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut